• OstroVit 100% Taurine 300 грам
OstroVit 100% Taurine 300 грам
Є в наявності
212 грн

OstroVit 100% Taurine добавка з ідеальною біодоступністю, до складу якої входить лише один компонент - L-таурин, який забезпечує правильну роботу м'язів, підсилює роботу мозку, запобігає катаболічним процесам.

Детальніше про товар

Купити
Безкоштовна доставка від 2000 грн.
Нова Поштавід 70 грн
Укр поштавід 50 грн
СамовивізБЕЗКОШТОВНО
Детальніше про товар
Також вас можуть зацікавити
Акційні товари Показати все
Опис OstroVit 100% Taurine 300 грам

Кожен бодібілдер знає про те, що для прогресу в спорті багато факторів мають значення. Але найважливіші з них - це підтримка анаболічних процесів і захист м'язів від катаболізму. Щоб швидко домогтися якісних результатів, спортсмени використовують дієтичні добавки. При виборі важливо, щоб продукт був ефективний і безпечний для здоров'я. Саме таким і є комплекс 100% Taurine від польського виробника OstroVit.

Основний активний компонент OstroVit 100% Taurine - амінокислота таурин. Вона має відмінні робочі характеристики, які допомагають прискорити приріст м'язової маси, але виробляється організмом в дуже маленьких кількостях, недостатніх для задоволення підвищених потреб спортсменів. Добавка на основі таурину від Островіт містить 3 г активної речовини в кожній порції.

Які основні функції цієї амінокислоти? Найважливіша - придушення вироблення серотоніну. Його кількість збільшується пропорційно інтенсивності навантажень. Чим більше ви викладаєтеся в спортзалі - тим активніше секреція серотоніну. А це тягне за собою запуск катаболічних процесів і виникнення м'язової втоми, тим самим зводячи до мінімуму всі ваші зусилля. Таурин ж блокує утворення серотоніну. Тому, регулярний прийом OstroVit 100% Taurine дасть можливість проводити більш тривалі й інтенсивні сесії, не відчуваючи при цьому втоми. Але це не єдина властивість таурину. Він бере участь в багатьох процесах в організмі.

Переваги OstroVit Pure Taurine:

  • пригнічує вироблення серотоніну,
  • покращує білковий синтез,
  • знижує кількість холестерину,
  • стимулює секрецію інсуліну - важливого анаболічного гормону, який забезпечує надходження в клітини поживних речовин і підтримує в нормі цукор в крові,
  • покращує постачання креатину в тканини м'язів і засвоєння ними амінокислот,
  • посилює ріст клітин і підвищує статеву активність.

Тому рекомендується обов'язково доповнювати свій раціон таурином, якщо ви приймаєте креатин і протеїн. Тоді ви можете бути впевнені, що вони відмінно засвояться. Але перед вживанням проконсультуйтеся в лікарем.

Зробивши вибір на користь OstroVit Pure Taurine, ви отримаєте якісний і безпечний продукт, який має високу ефективність, за прийнятною ціною.

Склад OstroVit Pure Taurine на 1 порцію (3 г):

L-таурин - 3000 мг

Спосіб застосування: розчинити 1 порцію (3 г) порошку в 200-300 мл рідини. Приймати 1 раз на день на півгодини до тренінгу.

Відгуки покупців 1
Написати відгук
  • Сергій С.
    25.11.2022

    Вважаю, що цілих 100 порцій таурину за таку ціну – це просто супер вигідно. Тим більше від хорошого євпропейського бренду. Хочу замовити ще одну банку про запас на майбутнє.

Характеристики OstroVit 100% Taurine 300 грам
Бренд OstroVit
Країна виробник Польща
Призначений для всіх
Форма виготовлення в порошку
GTIN 5902232611243
Відгуки покупців про OstroVit 100% Taurine 300 грам 1
Залиште свій відгук про цей товар
Написати відгук
Всі відгуки 1
  • Сергій С.
    25.11.2022

    Вважаю, що цілих 100 порцій таурину за таку ціну – це просто супер вигідно. Тим більше від хорошого євпропейського бренду. Хочу замовити ще одну банку про запас на майбутнє.

Фотографії OstroVit 100% Taurine 300 грам
  • OstroVit 100% Taurine 300 грам
212 грн
Купити
Разом з цим товаром купують

Підписатися на нашу розсилку

щоб отримувати свіжі новини про акції та знижки

0 800 403 173