Кожен спортсмен тренується, щоб стати швидшим, сильнішим, розвинути мускулатуру. Ми всі хочемо досягти нового рівня продуктивності, і часто харчові добавки відіграють у цьому важливу роль.
Чим старше ми стаємо, тим більше уваги починаємо приділяти своїй зовнішності та здоров'ю. Звичайно, правильне харчування та фізична активність – це непохитні істини.
Недостатньо купити найдорожчий протеїн, доповнити його амінокислотами та креатином і вживати все це якнайчастіше і в якомога більших кількостях. Необхідно розуміти, як приймати протеїн і в яких дозах, щоб досягти бажаних результатів, і для чого він взагалі потрібен.
Ефективна харчова добавка, популярна не тільки серед спортсменів, зацікавлених у швидкому наборі якісної м'язової маси, або людей, які прагнуть схуднення, але й у користувачів, які бажають правильно харчуватися, бути здоровими та енергійними.
Так називають зелений пігмент рослин, що міститься у відділі рослинних клітин, де в процесі фотосинтезу відбувається трансформація енергії світла в енергію хімічних зв'язків в органічних речовинах.
Лецитин - це загальна назва жироподібних речовин, що є комбінацією фосфоліпідів (близько 75%), тригліцеридів та слідів деяких інших компонентів.
Предтрен – це особливий вид спортивного харчування, який допомагає організму навіть після напруженого робочого дня налаштуватися на особливий лад і віддати перевагу біговій доріжці та тренажерам перед затишним диваном та захоплюючим фільмом.
Важко знайти людину, яка нічого не чула про амінокислоти. Особливо, якщо ця людина веде фізично активний спосіб життя, займається в залі або хоча б бігає вранці.
Білок – цінне джерело амінокислот, які є основою м'язової тканини організму. Однак часто продукти харчування не можуть повністю покрити потреби організму в білку, що є особливо актуальним для спортсменів.
Заняття спортом чи будь-які види активності часто супроводжуються тими чи іншими видами травм. Основний удар припадає, як правило, на опорно-руховий апарат.
Незважаючи на те, що найкраще джерело необхідних нутрієнтів - це здорове і збалансоване харчування, жінкам не завжди вдається щодня вживати в їжу достатню кількість фруктів, овочів, натуральних зернових і корисних жирів.
Ці сім зігріваючих спецій – ароматні доповнення для зимових страв. Вони не тільки надають їжі корисних властивостей, але й додають приємний смак безлічі солоних і солодких продуктів.